Trailer

- trailer bérlés - utánfutó kölcsönzés - értékesítés

Utánfutó kölcsönzés és trailer bérlés Magyarország több telephelyén, Budapesten és Nyíregyházán!

rólunk

Új utánfutó bérlés és trailer kölcsönzés Magyarország több telephelyén!

utánfutó bérlés

Cégünk 2022 év elején alakult azzal a céllal, hogy Budapest és Nyíregyháza telephelyeinken trailer bérlés, trailer kölcsönzés és utánfutó bérlés biztosításával a cégeknél és magánszemélyeknél felmerülő  szállítási problémákra egyszerű megoldásokat biztosítsunk a lehető legjobb bérleti konstrukcióval és ár-érték aránnyal!

ponyvás utánfutó
Ponyvás utánfutó

br. 6.500Ft/nap

180kg önsúly, 750kg összsúly, 150cm*300cm*150cm

trailer köcsönzés
Széles választék

Több méret

Különböző méretű és súlyú utánfutókkal és trailerek

Autószállító trailer

br. 13.000ft/nap

900kg önsúly, 3500kg összsúly. 210cm*600cm, csörlő

trailer budapest
ferdevégű trailer

br. 13.000Ft/nap

840kg önsúly, 3500kg összsúly. 210cm*550cm, csörlő

autószállító trailer bérlés
trailer kölcsönzés
utánfutó

br. 6.500Ft/nap

180kg önsúly, 750kg összsúly, 150cm*300cm*150cm

utánfutó budapest
trailer

br. 13.000ft/nap

640kg önsúly, 2700kg összsúly, 210cm*450cm, csörlő

Trailer bérlés

A trailer bérlése egy nagyszerű lehetőség, ha egy rövid ideig szeretnénk valamilyen járművet használni, például egy költözés alkalmával vagy egy hosszú hétvégi kirándulás során. A trailer kölcsönzés során lehetőségünk van kiválasztani az igényeinknek megfelelő méretű és felszereltségű járművet, így könnyedén megoldhatjuk a szállítási vagy tárolási problémáinkat. 

A trailer bérlés számos előnnyel jár. Egyrészt nem kell több tíz- vagy százezer eurót költenünk egy saját trailer megvásárlására, amelyet csak ritkán használnánk. Másrészt a bérlés során nem kell aggódnunk a karbantartással vagy a biztosítással kapcsolatos költségek miatt, mivel ezeket általában a bérbeadó intézi. Az árak tekintetében általában jóval olcsóbb, mint egy saját jármű fenntartása. A bérleti díj általában napi vagy heti bontásban kerül kiszámításra, így könnyen tervezhetjük az költségeinket. A bérlési díj magában foglalja a járművet és általában a biztosítást is, így nem kell külön költenünk az ilyen költségekre. 

A másik nagy előnye, hogy kiválaszthatjuk az igényeinknek megfelelő felszereltséget és méretet. A legtöbb bérbeadó cég széles választékban kínál trailer-eket, így könnyen megtalálhatjuk azt, amelyik megfelel az adott helyzetünknek. Legyen szó egy kis lakókocsihoz való trailer-ről vagy egy nagyobb, nehéz áruszállító járműről, biztosak lehetünk benne, hogy megtaláljuk a szükséges eszközt. A trailer bérlés s során fontos odafigyelnünk a bérleti szerződés részleteire. Az előnyök közé tartozik az is, hogy a bérelt trailer sokkal nagyobb terhelést képes elviselni, mint egy átlagos személyautó vagy furgon. Ezért ideális választás lehet nehéz vagy nagyobb méretű tárgyak szállítására, például bútorok vagy építőanyagok.

Érdemes átnézni az esetleges károkra vonatkozó biztosítási feltételeket, valamint megnézni a jármű állapotát és dokumentálni az esetleges sérüléseket vagy hiányosságokat. Fontos továbbá, hogy betartjuk a bérbeadó cég által előírt szabályokat és határidőket, hogy elkerüljük a plusz költségeket vagy a kellemetlenségeket. Továbbá rugalmasan alakíthatod az utazási terveidet: Ha bérelsz egy utánfutót, akkor könnyedén megváltoztathatod az utazás célját vagy időpontját, anélkül hogy függővé válnál a tömegközlekedési vagy repülőjáratok időpontjaitól. Sokkal több helyed van a szállításra: Az utánfutók általában nagyobbak és több tárolóhelyet kínálnak, így könnyen szállíthatod a szükséges felszerelést és egyéb tárgyakat. 

Ár-érték arányban kedvezőbb lehetőség: Ha csak időszakosan vagy ritkán van szükséged utánfutóra, akkor a bérlés jó lehetőség lehet számodra a költséghatékony utazás érdekében.

Összességében elmondható, hogy a trailer kölcsönzés egy praktikus és költséghatékony megoldás lehet számos helyzetben. Nem kell több tízezer eurót költenünk egy saját járműre, ha csak ritkán használnánk, hanem egyszerűen bérelhetünk egy trailer-t az adott célnak megfelelően. Fontos azonban, hogy figyeljünk a bérleti feltételekre és szerződés részleteire, hogy elkerüljük a kellemetlen meglepetéseket. Ha ezekre odafigyelünk, akkor az utánfutó kölcsönzés egy remek lehetőség lehet a szállítási vagy tárolási problémáink megoldására. 

Amennyiben nincs lehetősége azaz nem rendelkezik olyan autóval ami rendelkezik vonóhoroggal, vagy esetleg nincs megfelelő jogosítvány a vontatáshoz, akkor mi abban is tudunk segíteni. Autómentés Budapest és autószállítás szolgáltatásunkat is igénybe tudja venni az Európai Unión belül. További szolgáltatásaink lehetőséget biztosítanak, hogy akár egy 9 személyes kisbusz bérlés esetén biztosítunk hozzá olyan utánfutót amivel garantáltan el tudja szállítani csomagjait. 

telefonszám

+36 30 574 9110

foglaljon időpontot még ma!